Hitramat bestiller Elektrisk Dampkjel fra PARAT
21. Oct 2021

Hitramat bestiller Elektrisk Dampkjel fra PARAT

PARAT Halvorsen AS skal levere en IEL Elektrisk Dampkjel til Hitramat, med kapasitet på hele 3000kW.



Hitramat bestiller Elektrisk Dampkjel fra PARAT

Hitramat bestiller Elektrisk Dampkjel fra PARAT Halvorsen

Hitramat har bestilt en IEL Elektrisk Elementkjel for damp på hele 3000kW. Kjelen er forberedt for installasjon av 4stk ekstra varmeelementer som vil øke kapasiteten med ytterligere 200kW til totalt 3200kW. Kjelen skal kobles til via 690V og har et designtrykk på 10 barg.

Kunde skal skifte ut eksisterende gasskjel med elektrisk dampkjel fra PARAT. Kjelen leveres med PARAT PLS skal brukes sammen med eksisterende trykkavgasser også levert av PARAT. Vi takker for ordre og ser frem til et bra samarbeid i prosjektet.

Hitramat bestiller Elektrisk Dampkjel fra PARAT Halvorsen Hitramat bestiller Elektrisk Dampkjel fra PARAT Halvorsen

 

Om HitraMat
HitraMat AS er i dag Norges ledende og Europas største aktør innen prosessering av taskekrabbe. HitraMat er lokalisert på Hitra Fiskerihavn og ligger i det største fangstområdet for taskekrabbe i Norge, med gode miljømessige fortrinn som ren luft og rent sjøvann. Årlig blir det foredlet opp mot 4.500 tonn ved produksjonsanlegget på Kuøya, dette utgjør ca 70% av all taskekrabbe landet i Norge. HitraMat AS selger også andre lokalt høstet skalldyr som eksempelvis kamskjell og sjøkreps.


Hitramat bestiller Elektrisk Dampkjel fra PARAT Halvorsen


 

Tenker du på å installere nytt kjelanlegg, har vi som totalleverandør kompetanse på oppbygging av komplette fyrhus. PARAT kan utføre 3D modellering av fyrhus basert på oppmåling eller ved bruk av 3D skanner. Vi er behjelpelig med å finne rett utstyr som dekker kundens behov, og som sikrer langsiktig energieffektiv drift.

Vi har personell som utfører befaring, planlegging, beregning, fyrhustegning, automasjon, installasjon, oppstart og komplett dokumentasjon. Vi lagerfører også et bredt utvalg av reservedeler.




Meet us: All-Energy 15. - 16. May 2024 in Glasgow, Scotland
Meet us: Energia 22. - 24. October 2024 in Tampere, Finland

Nyheter

Se alle nyheter