2 nye elektriske kombikjeler til Simon Møkster
07. Nov 2013

2 nye elektriske kombikjeler til Simon Møkster

Simon Møkster Shipping, med hovedkontor i Stavanger, har ønske om å utvide sin PSV flåte for sine kommende nye oppdrag i Nordsjøen, der de samtidig også har bestemt seg for å klasse noen av sine eksisterende skip i henhold til NOFO 2009 regelverk.



2 nye elektriske kombikjeler til Simon Møkster

Simon2

De har derfor besluttet å oppgradere båten Strilmøy, et MT-6000 design bygget i 2005, med et komplett nytt dampanlegg fra PARAT Halvorsen AS. Anlegget består av en kombinert elektrisk varmtvann og dampkjel, kapasitet på 1250kW med tilhørende effekt og kontrollpanel samt nødvendig utrustning for tankoppvarming av i alt 14 stk. ORO tanker. Leveransen fra PARAT er nøye planlagt, tilrettelagt og spesialtilpasset for innmontering i et allerede møblert maskinrom.

Strilmøy er p.t. under oppdrag i Nordsjøen men oppgraderingen i sjø er allerede i full gang, der alt vil være klart for et 14 dagers landligge i 1st kvartal 2014 for innmontering av kjel og annen utrustning.

PARAT Halvorsen skal også levere en tilsvarende utstyrspakke til et nytt skip av Simon Møkster Shipping, her en PSV 06 LNG de har kontrahert hos Vard Aukra med BN 827 og for levering i januar 2015.

Simon3 Simon4

Mer informasjon

PARAT MEL

Download datasheet
pdf



Meet us: Energia 22. - 24. October 2024 in Tampere, Finland

Nyheter

Se alle nyheter