BESØK OSS PÅ NOR-SHIPPING 2013, HALL C, STAND C05-30h.
24. May 2013

BESØK OSS PÅ NOR-SHIPPING 2013, HALL C, STAND C05-30h.

PARAT Halvorsen stiller nok en gang ut på NorShipping messen på Lillestrøm. Besøk oss på Hall C, stand C05-30h. Trenger du en invitasjon til messen, ta kontakt med oss.



BESØK OSS PÅ NOR-SHIPPING 2013, HALL C, STAND C05-30h.

nors2

Denne messen er en viktig møteplass for den maritime bransjen, og som leverandør til både shipping og Olje&Gass passer det meget bra for oss å være til stede på den norske paviljongen og presentere våre produkter og produktnyheter. Vi håper å møte både våre etablerte kunder samt knytte nye kontakter.

Parat har nylig gjennomført test av oppvarmingsløsninger for ORO fartøy med helt klare resultater for hvilket utstyr som må velges. Vi ønsker alle interesserte innom for en diskusjon rundt dette temaet og har tilgjengelig detaljerte test rapporter som vi deler ut både elektronisk og i papirformat.

PARAT og ABB har inngått samarbeid om teknologiutvikling. Vi har i felleskap tatt frem en løsning for energioptimalisering og energigjenvinning for fartøy og installasjoner som benytter regenerative bremser. Vi har sett på et spesifikt case for en flytende borerigg hvor installasjon av løsningen gir redusert investering i millionklassen samtidig som det forenkler drift og vedlikehold av riggen og reduserer drivstoff forbruket med flere hundre tonn. Vi har med oss materiell og underlag som beskriver systemet og ønsker alle som er interessert hjertelig velkommen innom vår stand for en prat.

Nors3
Oversiktsbilde over NorShipping området

NorShipping hjemmeside

Mer informasjon

Johnny Svindland

Head of Marketing

E-post: jsv@parat.no

Marine Boilers

Download datasheet
pdf



Meet us: Energia 22. - 24. October 2024 in Tampere, Finland

Nyheter

Se alle nyheter