Besøk oss på Offshore Strategikonferansen 2019
23. Jan 2019

Besøk oss på Offshore Strategikonferansen 2019

I forbindelse med Offshore Strategikonferansen 2019 i Stavanger vil PARAT Halvorsen AS være representert.



Besøk oss på Offshore Strategikonferansen 2019

Offshore Strategikonferanse Logo

Elektrifisering av norsk sokkel og reduksjon av utslipp er i vinden som aldri før, så besøk oss gjerne på vår stand og se hvilke løsninger vi kan levere.

PARAT merker stor pågang i etterspørsel etter denne type løsninger, og vi har allerede produktene som trengs.

Eksoskjeler har tradisjonelt vært et produkt for det marine markedet, men det merkes at det også på rigg nå ønskes løsninger som utnytter restvarme i eksosen.


PARAT leverte Elektrodekjel til Bergesen Offshore BWOBW Offshore valgte en 8MW Elektrodekjel fra PARAT Halvorsen til sin BW Pioneer FPSO. (Foto: PARAT Halvorsen as)


PARAT leverte i 2009 den første offshore elektrodekjtelen - i EX utførelse. Til denne leveransen ble det også utviklet en patentert løsning slik at elektrodekjeler kan benyttes på flytende offshore installasjoner.


PARAT leverer Elektrodekjel til Johan SverdrupEquinor har valgt PARAT Halvorsen til å levere 2 x 12MW Høyspent Elektrodekjeler for heating medium systemet på Johan Sverdrup som vil være forsynt med strøm fra land. (Foto: Roar Lindefjeld / Bo B. Randulff / Equinor)


Vi har allerede merket virkningen av de seneste politiske vedtakene om elektrifisering av den norske sokkelen. Forespørslene strømmer på! Våren 2018 kom den første bestillingen på 2stk 12MW elektrodekjeler til Johan Sverdrup. Denne pakken skal leveres sommeren 2019.

Les mer her: https://strategikonferansen.no

Mer informasjon

Svein Ingvar Hammersmark

Senior Sales Engineer

Telefon: +47 99 48 55 08

E-post: sha@parat.no




Meet us: Energia 22. - 24. October 2024 in Tampere, Finland

Nyheter

Se alle nyheter