Besøk oss på ONS i Stavanger 24-27 August 2010
15. Jul 2010

Besøk oss på ONS i Stavanger 24-27 August 2010

PARAT Halvorsen AS blir å finne i Hall B, Stand 258, Substand 15.



Besøk oss på ONS i Stavanger 24-27 August 2010

Besøk Parat Halvorsen AS på ONS i Stavanger 24-27 August 2010 (Stand 258, Substand 15, Hall B)

Parat stiller ut på ONS 2010
Parat Halvorsen satser offensivt på offshoremarkedet, og da spesielt med våre elektriske kjeler for lavspent- og høyspenttilførsel. Vi håper eksisterende og potensielle nye kunder vil besøke vår stand og få informasjon om våre produkter og løsninger, samt bli litt bedre kjent med våre representanter innenfor offshore og marine.

Emission Zero
Stadig økende fokus på CO2-utslipp sammen med økt energiproduksjon fra fornybare energikilder vil føre til at elektriske kjeler blir et svært aktuelt produkt i årene som kommer. Parat har søkt verdenspatent på sin marine høyspentkjele, som vil være et revolusjonerende ledd i fremtidige konverteringer og nybygg hvor strøm fra land eller fra vindmølleparker offshore vil være hovedenergikilden, både til topside prosessanlegg og drift av kritisk utrustning om bord. Ved store energibehov tar kjelen minimalt med plass sett i forhold til tradisjonelle fyrte kjelsystemer. Virkningsgrad opp mot 100 % samt svært raskt oppvarmingstid og trinnløs regulering gjør disse produktene høyaktuelle til de fleste applikasjoner som benytter seg av energi i form av damp eller varmt vann.

NOFO 2009
Parat ORO-systemet er i overensstemmelse med den nyeste NOFO-standarden av 2009, og vil også overholde den kommende 2010-revisjonen av nevnte standard. Både oljefyrte løsninger og de nyere elektriske kjelene inngår i ORO-pakken sammen med spesialutviklet multidysesystemer for dampinnsprøyting, og et grundig utviklet PLC kontrollsystem gjør vår løsning det foretrukne valget for de fleste som ønsker NOFO-sertifisering. Med mer enn 25 leverte systemer har Parat fått en solid markedsposisjon, og kontinuerlig produktutvikling gjør at kunder får toppkvalitetsprodukter til en svært gunstig pris. En av nyvinningene er den kombinerte damp- og varmtvannskjelen vi har søkt verdenspatent på, som kan brukes til varmtvannsproduksjon ved vanlig bruk.

ASME U-Stamp- og EX-godkjente kjeler
Parat er stolte over å kunne presentere sitt helt nye utvalg av marine kjeler på ONS. Selskapet har brukt de siste to årene på å utvikle et bredt utvalg produkter for det marine markedet med effekt fra 800 kg damp/time opp til 35.000 kg damp/time. Kjelene er tilpasset de fleste brenseltypene, og brennerne og forbrenningssystemene er selvsagt i overensstemmelse med dagens krav til lavt svovelinnhold. En EX-godkjent versjon for installasjon i farlige områder er tilgjengelig. Parats kjeler er godkjente av store klassifikasjonsselskaper, og er også tilgjengelig med ASME U-stamp. Kom og treff oss på Hall B, Stand 258 for mer informasjon.

Mer informasjon

Anita Johannessen

Head of Sales and Project dept.

Telefon: +47 99 48 55 14

E-post: aba@parat.no

Offshore Heating Solutions

Brochure
pdf



Meet us: Energia 22. - 24. October 2024 in Tampere, Finland

Nyheter

Se alle nyheter