Besøk oss på SMM i Hamburg 7-10 September 2010
15. Jul 2010

Besøk oss på SMM i Hamburg 7-10 September 2010

Parat Halvorsen AS blir å finne i Hall B7, stand 434.



Besøk oss på SMM i Hamburg 7-10 September 2010

Besøk Parat Halvorsen AS på SMM i HAMBURG 7-10 September 2010 (STAND 434, Hall B7)

Parat på SMM 2010

Nye produktutviklinger og det stadig økende fokuset på offshore- og marinemarkedet gjør det til en selvfølge for oss å være enda mer synlige for våre nåværende og fremtidige kunder, og SMM gir oss en unik mulighet til å vise fram våre mange produkter og tjenester.

NOFO 2009
Parat ORO-systemet er i overensstemmelse med den nåværende NOFO-standarden av 2009, og vil også overholde den kommende 2010-revisjonen av nevnte standard. Både oljefyrte løsninger og de nyere elektriske kjelene inngår i ORO-pakken sammen med spesialutviklet multidysesystemer for dampinnsprøyting, og et grundig utviklet PLC kontrollsystem gjør vår løsning det foretrukne valget for de fleste som ønsker NOFO-sertifisering. Med mer enn 25 leverte systemer har Parat fått en solid markedsposisjon, og kontinuerlig produktutvikling gjør at kunder får toppkvalitetsprodukter til en svært gunstig pris. En av nyvinningene er den kombinerte damp- og varmtvannskjelen vi har søkt verdenspatent på, som kan brukes til varmtvannsproduksjon ved vanlig bruk.

Nytt utvalg av marine kjeler
Parat er stolte over å kunne presentere sitt helt nye utvalg av marine kjeler på SMM. Selskapet har brukt de siste to årene på å utvikle et bredt utvalg produkter for det marine markedet med effekt fra 800 kg damp/time opp til 35.000 kg damp/time. Kjelene er tilpasset de fleste brenseltypene, og brennerne og forbrenningssystemene er selvsagt i overensstemmelse med dagens krav til lavt svovelinnhold i drivstoffet. Kom og treff oss på Hall B7, Stand 434 for mer informasjon.

Elektrisk høyspentkjele for marint bruk
Parats elektriske høyspentkjele for marint bruk er en annen nyvinning som firmaet ønsker å vise fram. Kjelen har verdenspatentert teknologi som gjør det mulig å produsere damp eller varmtvann direkte fra høyspent uten transformatorer eller store effektpaneler eller kabling. For høyt eller veldig høyt energibehov er denne løsningen unik ved at den er plassbesparende, lett og har en svært effektiv regulering.

Mer informasjon

Marine Boilers

Download datasheet
pdf



Meet us: Energia 22. - 24. October 2024 in Tampere, Finland

Nyheter

Se alle nyheter