Energisentralen til COOP og Ferskvarehusets nye fabrikk leveres av PARAT
21. Apr 2020

Energisentralen til COOP og Ferskvarehusets nye fabrikk leveres av PARAT

Fabrikken på Gardermoen utvides og skal nå i tillegg til ferske salater produsere frosne grønnsaker og pommes frites.



Energisentralen til COOP og Ferskvarehusets nye fabrikk leveres av PARAT

Energisentralen til COOP og FerskvarehusetDen helautomatiserte fabrikken for pakking av salat utvider nå fabrikken og får en flunkende ny avdeling for pommes frites og frosne grønnsaker. (Foto: Stian Frøysang)


Dampanlegget består av følgende hovedkomponenter:

  • 1stk PARAT IEH Høyspent Dampkjel på 8MW og 22kV
  • 1stk Vannbehandlings system komplett med RO anlegg
  • Trykkavgasser/matevannstank 10m³
  • PARAT avblåsingstank 400ltr
  • Tilhørende pumper og annet utstyr


PARAT Halvorsen skal utføre montasje hos kunde med sjauing, rørleggerarbeid i energisentralen i år. Vi skal også legge øvrige rør for damp/kondensat i fabrikken.

PARAT har stor egen teknisk avdeling samt montasjeavdeling og har lang erfaring med å prosjektere og bygge komplette fyrhus. Vi bistår våre kunder med både deler av dampanlegg og komplette løsninger i alle størrelser.

Vi takker for tilliten og ser frem til et bra samarbeid med ny kunde.


Energisentralen til COOP og FerskvarehusetFerskvarehuset har 3 automatiserte linjer for vasking, tørking og pakking av salat. (Foto: Stian Frøysang)


Ferskvarehuset
Ferskvarehuset er et av Europas mest automatiserte pakkerier for salater, med tre linjer for vasking, tørking og pakking av salat, som går ut i COOPs mange butikker. Ferskvarehuset sender ukentlig over 1000 paller i uken med fersk salat til COOP.

Ferskvarehuset mottar ca 100.000 kilo råvarer i måneden. I den norske vekstsesongen får selskapet daglige leveranser Fra Norske bønder. I importsesongen har de et samarbeid med Coop Norden om kjøp av råvarer fra både Spania, Italia og Portugal flere ganger i uken.
Energisentralen til COOP og Ferskvarehuset3D tegning fra utvidelsen av fabrikken på Gardermoen.


Tenker du på å installere nytt kjelanlegg eller modernisere eksisterende kjelanlegg, har PARAT som totalleverandør kompetanse på oppbygging av komplette fyrhus. PARAT kan utføre 3D modellering av fyrhus basert på oppmåling eller ved bruk av 3D skanner. Vi er behjelpelig med å finne rett utstyr som dekker kundens behov, og som sikrer langsiktig energieffektiv drift.

Vi har personell som utfører befaring, planlegging, beregning, fyrhustegning, automasjon, installasjon, oppstart og komplett dokumentasjon. Vi lagerfører også et bredt utvalg av reservedeler.

Energisentralen til COOP og Ferskvarehuset Energisentralen til COOP og Ferskvarehuset

Mer informasjon

Espen Nygaard

Sales and Project Engineer

Telefon: +47 99 48 55 28

E-post: eny@parat.no

Komplette Dampanlegg

PARAT IEH

Electrode Boiler
pdf



Meet us: Energia 22. - 24. October 2024 in Tampere, Finland

Nyheter

Se alle nyheter