Felleskjøpet Trondheim kjøper ny 5MW PARAT Elektrodekjel etter 24 år
27. Apr 2017

Felleskjøpet Trondheim kjøper ny 5MW PARAT Elektrodekjel etter 24 år

Ny Elektrodekjel erstatter den gamle PARAT Elektrodekjel på 4MW som ble installert i 1993, som nå skal gå over som backup kjel.



Felleskjøpet Trondheim kjøper ny 5MW PARAT Elektrodekjel etter 24 år

Felleskjøpet TrondheimFelleskjøpet Trondheim Kornsilo.


Felleskjøpet Trondheim har bestilt ny dampkjel fra PARAT Halvorsen AS, en 5MW Høyspent Elektrodekjel skal erstatte dagens høyspentkjel på 4MW som ble levert av PARAT i 1993. Dagens kjel er fortsatt i daglig bruk og vil nå gå over som backupkjel.

Eksisterende matevannstank, avblåsingstank og annet utstyr tidligere levert av PARAT vil fortsatt være i bruk. 24 års holdbarhet og fortsatt i daglig bruk, sier sitt om kvaliteten til Elektrodekjelen vår. PARAT skal utføre montasje arbeidet i nytt fyrhus som vil være ved siden av eksisterende fyrhus.

Vi takker Felleskjøpet for valget av PARATs verdensledende IEH Høyspent Elektrodekjel.


Hvete

Om Felleskjøpet:

Felleskjøpet er den viktigste leverandøren av driftsmidler til norsk landbruk og har rundt 100 butikker rettet mot bønder og forbrukere. Virksomheten omfatter eiendomsdrift, brød og bakervarer, samt utstyr til park, anlegg og kjæledyr. Felleskjøpet er også markedsregulator for korn. Felleskjøpet er en samvirkebedrift som er eid av rundt 44.000 norske bønder, og som har rundt 3150 ansatte i konsernet. Driftsinntektene i 2016 var 14,3 milliarder kroner.


Felleskjopet Logo

Mer informasjon

Espen Nygaard

Sales and Project Engineer

Telefon: +47 99 48 55 28

E-post: eny@parat.no

PARAT IEH

Electrode Boiler
pdf



Meet us: Energia 22. - 24. October 2024 in Tampere, Finland

Nyheter

Se alle nyheter