Jackon Alta bestiller komplett Dampanlegg fra PARAT
15. Apr 2021

Jackon Alta bestiller komplett Dampanlegg fra PARAT

Anlegget består av Elektrisk dampkjel med kapasitet på 3200kW, PARAT Trykkavgasser 3000ltr, 400ltr PARAT avblåsingstank og tilhørende pumper, repoer og annet utstyr.



Jackon Alta bestiller komplett Dampanlegg fra PARAT

PARAT Halvorsen skal levere komplett dampanlegg til Jackon AltaJackon etablerer seg i Alta i nye produksjonslokaler. (Foto: Jackon)


Kjelen er forberedt for installasjon av 6stk ekstra varmeelementer som vil øke kapasiteten med ytterligere 300kW til totalt 3500kW. Kjelen er i tillegg laget med ekstra stort volum og 2stk damputtak for å passe godt til kundens driftsmønster.

PARAT Halvorsen AS designer og bygger hver kjel til det spesifikke prosjekt og vi kan tilpasse disse kjelene etter våre kunders ønsker.

PARAT leverer totalpakke ferdig montert og igangsatt hos kunde, leveres i Jackon Alta's nye produksjonslokaler høsten 2021.

Vi takker for ordren og ser frem til et godt samarbeid.


PARAT Halvorsen skal levere komplett dampanlegg til Jackon AltaJackon leverer et stort utvalg av kasser for pakking av fisk i alle størrelser. Det brede og gjennomtenkte sortimentet gjør det mulig for kunden å forholde seg til kun en leverandør. (Foto: Jackon)





Om Jackon
Jackon er et familieeid industrikonsern med hovedkontor i Fredrikstad. Vi er en av Europas ledende produsenter av isolasjon, byggesystemer, samt spesialprodukter og emballasje i ekspandert (EPS) og ekstrudert (XPS) polystyren og EPP (ekspandert polypropylen) til byggebransjen og annen industri.


PARAT Halvorsen skal levere komplett dampanlegg til Jackon Alta

Mer informasjon

Espen Nygaard

Sales and Project Engineer

Telefon: +47 99 48 55 28

E-post: eny@parat.no

PARAT IMT




Meet us: Energia 22. - 24. October 2024 in Tampere, Finland

Nyheter

Se alle nyheter