Kontrakt på Elektrisk damp-modul til FPSO
19. Sep 2017

Kontrakt på Elektrisk damp-modul til FPSO

PARAT Halvorsen har nylig fått en kontrakt med Bluewater Energy Services BV på levering av en komplett og nøkkelferdig damp modul til en FPSO som skal operere på Lancaster feltet vest for Shetland.



Kontrakt på Elektrisk damp-modul til FPSO

Aoka Mizu TopDen elektriske damp-modulen vil bli installert på FPSO'en Aoka Mizu. (Foto: Bluewater)


FPSOen skal konverteres og oppgraderes på et verft i midt østen før den settes i drift på feltet som eies og opereres av Hurricane Energy UK.

Modulen vil inneholde to PARAT elektriske lavspent kjeler for damp produksjon med en total ytelse på 6400kW eller 9600kg mettet damp per time. Varmen leveres som et tillegg til fartøyets eksisterende damp kapasitet og skal benyttes til prosessering av råolje samt andre marine applikasjoner som tankoppvarming og HVAC. Modulen inneholder også to transformatorer som tar høyspent elektrisitet fra gassturbinene og konverterer dette til lavspent energi for bruk i kjelene. Total transportvekt for modulen vil være like i overkant av 70 tonn.

Modulen skal leveres på svært kort tid. Fra vi fikk bestillingen fra kunde til vi skal ha modulen klar for levering vil det kun gå 30 uker. Hurtig levering av komplekse system pakker har utviklet seg til å bli et konkurransefortrinn for PARAT Halvorsen.

PARAT har også denne gangen gleden av å ta med seg lokale leverandører på laget og har gitt kontrakt på HVAC system for modulen til AF Aeron Mollier i Flekkefjord.
General Arrangement PARAT HalvorsenPARAT Halvorsen AS vil produsere en komplett, nøkkelferdig elektrisk damp-modul til FPSO'en Aoka Mizu.
Bluewater Logo

Mer informasjon

PARAT MEL

Download datasheet
pdf



Meet us: Energia 22. - 24. October 2024 in Tampere, Finland

Nyheter

Se alle nyheter