Nexans bestiller Elektrisk kjel fra PARAT
24. Nov 2020

Nexans bestiller Elektrisk kjel fra PARAT

Nexans har inngått avtale med PARAT Halvorsen AS om levering av en 1200kW Elektrisk kjel for produksjon av varmtvann.



Nexans bestiller Elektrisk kjel fra PARAT

Nexans bestiller Elektrisk kjel fra PARAT Halvorsen ASNexans holder til i nydelige omgivelser i Halden (Foto: Nexans)


Kjelen leveres med stusser tilpasset kundens ønske om plassering i fyrrom for å forenkle rørarbeidet på plassen. I tillegg vil kjelens isolasjon leveres delvis avtakbar slik at den kan komme inn gjennom en dør uten bygningsmessige tiltak.

Som en del av leveransen skal det også leveres oppgradering av styreskap til kundens eksisterende kjeler. Det skal leveres ny PARAT styring til en elektrisk kjel fra en annen fabrikant, samt oppgradering av styring med kommunikasjon til ytterligere to kjeler. PARAT Halvorsen AS har tidligere levert nytt PARAT styreskap til to andre kjeler til samme kunde.

PARAT har egne PLS programmerere og tavleverksted i vår fabrikk i Flekkefjord og har gode erfaringer med ombygging og oppgradering av styresystem. Montasje utføres av PARATs service teknikere.


Nexans bestiller Elektrisk kjel fra PARAT Halvorsen ASFabrikken i Halden er Nexans' kompetansesenter for sjøkabler til kraftoverføring, kabler til bruk mellom plattformer og umbilicals til offshore-industrien. (Foto: Nexans)


Papirkabel Laget Av Damp Fra PHPapirkabler laget med damp, produsert av Nexans. (Foto: Nexans)



Om Nexans
Hovedproduksjonen til Nexans i Halden er AC/DC HV Subsea cables. Fabrikken har moderne utstyr for produksjon av stålrør-umbilicals og kombinerte kabler for offshore-markedet, blant annet to vertikale lay-up-maskiner med plass til et stort antall tromler og kurver. Et spesielt kjennetegn ved fabrikken er svingskivene som brukes til lagring av halvfabrikata mellom prosesser, og de store svingskivene utenfor fabrikken som brukes til lagring av ferdige kabler. Fra disse selvdrevne utendørs svingskivene – med en diameter på 30 meter og en lagringskapasitet på 35 000 tonn – kan hele kabellengder overføres direkte til kabelleggingsfartøy med tilsvarende svingskive. Fra denne fabrikken har vi levert kabler med hele lengder på opptil 145 km og en vekt på 6 300 tonn.


Nexans bestiller Elektrisk kjel fra PARAT Halvorsen AS

Mer informasjon

Espen Nygaard

Sales and Project Engineer

Telefon: +47 99 48 55 28

E-post: eny@parat.no

Komplette Dampanlegg




Meet us: Energia 22. - 24. October 2024 in Tampere, Finland

Nyheter

Se alle nyheter