Ny Elektrisk Dampkjel til Graff Brygghus
18. Nov 2019

Ny Elektrisk Dampkjel til Graff Brygghus

PARAT skal levere komplett dampanlegg med utstyr til bryggeriets nye produksjonslokaler i Tromsø.



Ny Elektrisk Dampkjel til Graff Brygghus

Ny elektrisk dampkjel til Graff Brygghus i TromsøTromsø-bryg­ge­ri­et Graff har vunnet flere priser for deres egenproduserte brygg. Øl­bryg­ger Ma­ri­us Graff (til høy­re) og bryg­ge­ri­sjef Martin Amundsen me­ner suk­ses­sen skyl­des god pro­sess, gode opp­skrif­ter og gode rå­va­rer. (Foto: iTromsø)

PARAT Halvorsen leverer en 300kW Elementkjel for damp til Graff Brygghus, som skal brukes i produksjonen av bryggeriets drikkevarer. I leveransen finner vi også Matevannstank, Matevannspumpe, vannbehandlingsutstyr, montasje og oppstart. Det hele er PLS styrt med PARAT styre- / effektskap og den nye Simatic S7-1500 kontrolleren.

Montasjen i fyrhuset og oppstart av anlegget utføres av vår ettermarkedsavdeling. Levering oktober/november 2019.

PARAT takker for tilliten og ser frem til et spennende prosjekt.


Ny elektrisk dampkjel til Graff Brygghus i TromsøPortland Pale Ale er et av Graff Brygghus sine mest populære brygg. (Foto: Graff Brygghus)


Graff Brygghus
Graff Brygghus ble etablert i 2015 av Marius Graff og Martin S. Amundsen. Marius har brygget øl siden han var 15 år. Han er nå 24 og blant landets yngste sjefsbryggere. Martin er Siviløkonom fra NHH og daglig leder. Sammen med oss har vi Ida, som jobber både mot kunder og i produksjon. Etter fire år på 75 kvm tar vi endelig steget over i et større lokale. For tiden produserer og selger vi ca 100.000 liter i året. I det nye bryggeriet håper vi å doble volumet i løpet av 2-3 år. Graff er mest kjent for sine øl i amerikansk stil - spesielt våre New England IPAs er kjent over hele landet.

Ny elektrisk dampkjel til Graff Brygghus i Tromsø

Mer Informasjon

Espen Nygaard

Sales and Project Engineer

Telefon: +47 99 48 55 28

E-post: eny@parat.no




Meet us: Energia 22. - 24. October 2024 in Tampere, Finland

Nyheter

Se alle nyheter