Ny leveranse av dampanlegg til nytt sykehus!
06. Jan 2016

Ny leveranse av dampanlegg til nytt sykehus!

PARAT skal levere et komplett dampanlegg til Nye Kirkenes Sykehus. Leveransen skjer via firmaet T. Seyffarth Eftf. AS i Kirkenes.



Ny leveranse av dampanlegg til nytt sykehus!

Inngang Natt

Leveransen består av egenprodusert elektrisk dampkjel komplett med styre/effektskap, 2stk 100% matevannspumper m utstyr på skid, vannbehandlingsanlegg, rustfri egenprodusert trykkavgasser, kondensattank atmosfærisk, kondensatpumper 2x100% m utstyr på skid og dampmåler.

Oppstart og opplæring av driftspersonell utføres av PARAT's service teknikere.



Nedenfor følger Informasjon om det nye sykehuset fra Momentum Arkitekter som har vært med i prosjekteringsgruppen for prosjektet, dette er et innovativt og spennende bygg:

Atrium BC

Nye Kirkenes sykehus
er under bygging og vil bli ferdig og tatt i bruk i sent i 2017. Sykehuset er et komplett lokalsykehus med akuttmottak, radiologi, operasjon, fødestuer, sengeområder, dagområder, laboratorier og tilhørende medisinske og ikke-medisinske støttefunksjoner samt kommunale helsetjenester.

Bygget oppnår energimerkeklasse A og passivhus som er første gang for et sykehus i Norge. Prosjektet er på til sammen ca. 18.000 m²

Bygget er planlagt av prosjekteringsgruppen som består av Momentum Arkitekter AS, Verte Landsskapsarkitekter AS og Norconsult AS for alle ingeniørfagene. Prosjektet er gjennomført med Gunnar Stumo fra OEC som oppdragsgivers prosjektleder.

Byggets plan 1 bygges på vanlig måte av Kirkenes Byggservice, mens plan 2 og 3 bygges som prefabrikkerte moduler i Tyskland som monteres sammen på stedet, det er første gang i Norge at man gjennomfører et bygg av denne størrelsesorden på denne måten.


Comfort Kirkenes - T. Seyffarth Eftf. AS
T. Seyffarth AS ble etablert i 1962 av Trygve Seyffarth i Krisiansand,han begynte å etablere seg her i Sør-Varanger 1976 og ble overtatt av brødrene Arne og Kjell Alexandersen i 1995.Firma navnet ble da T.Seyffarth Eftf AS. Selskapet ble medlem av Comfort-kjeden i 1994, og sysselsetter i alt 16 ansatte: 11 rørleggere, 3 medarbeidere i butikk/lager og 3 medarbeidere i administrasjonen.

Momentum Logo 01 Comfort Logo

Mer Informasjon

Espen Nygaard

Sales and Project Engineer

Telefon: +47 99 48 55 28

E-post: eny@parat.no




Meet us: Energia 22. - 24. October 2024 in Tampere, Finland

Nyheter

Se alle nyheter