Ny ordre på elektrisk varmtvannskjel til Skala
16. Mar 2020

Ny ordre på elektrisk varmtvannskjel til Skala

PARAT Halvorsen AS skal levere en 1500kW IEL Elektrisk Elementkjel for Varmtvann til Skala AS.



Ny ordre på elektrisk varmtvannskjel til Skala

Calanus Ny SoervestenSkissen viser Calanus sitt nye bygg på Sortland der den Elektriske Elementkjelen fra PARAT skal installeres. (Foto: ark. Øystein Thommesen AS)

Det er en varmtvannskjele som er stemplet med designtemperatur 110°C, men som er bygget som en hetvannskjel med design temperatur på 130°C. Kjelen skal benyttes i Calanus AS sin nye fabrikk på Sortland som er verdens første anlegg designet for prosessering av raudåte.

Dette gjør at kunden kan øke driftstemperaturen ved fremtidig behov, men de slipper kostnad med 5 års klassing, kjelpasser etc. før det er nødvendig.

Kjel er bygget for å være under 10.000 regelen og trenger dermed ikke godkjent fyrrom.

PARAT Halvorsen AS har en stor fordel i slike prosjekter når vi designer og bygger kjelene selv, vi kan tilpasse produkt og løsninger til kundenes behov.

Kjel skal leveres til kunde Juni 2020.

PARAT Halvorsen AS skal levere en 1500kW IEL Elektrisk Elementkjel for Varmtvann til Skala AS


Tenker du på å installere nytt kjelanlegg eller modernisere eksisterende kjelanlegg, har vi som totalleverandør kompetanse på oppbygging av komplette fyrhus. PARAT kan utføre 3D modellering av fyrhus basert på oppmåling eller ved bruk av 3D skanner. Vi er behjelpelig med å finne rett utstyr som dekker kundens behov, og som sikrer langsiktig energieffektiv drift.

Vi har personell som utfører befaring, planlegging, beregning, fyrhustegning, automasjon, installasjon, oppstart og komplett dokumentasjon. Vi lagerfører også et bredt utvalg av reservedeler.


PARAT Halvorsen AS kan utføre et bredt utvalg med service oppdrag, les mer her:
Serviceoppdrag

Mer informasjon

Espen Nygaard

Sales and Project Engineer

Telefon: +47 99 48 55 28

E-post: eny@parat.no




Meet us: Energia 22. - 24. October 2024 in Tampere, Finland

Nyheter

Se alle nyheter