PARAT Halvorsen AS har sikret seg nok en leveranse til Skagerak Varme
11. Nov 2011

PARAT Halvorsen AS har sikret seg nok en leveranse til Skagerak Varme

Til utbyggingen av Horten Fjernvarme’s nye energisentral i Moloveien skal Parat Halvorsen AS i vinter levere 2 stk 4,5MW varmtvannskjeler med kombibrennere.



PARAT Halvorsen AS har sikret seg nok en leveranse til Skagerak Varme

Til utbyggingen av Horten Fjernvarme’s nye energisentral i Moloveien skal Parat Halvorsen AS i vinter levere 2 stk 4,5MW varmtvannskjeler med kombibrennere. Leveransen er basert på gass (propan), men er også fleksibel til å kunne kjøres med fyringsolje og forskjellig kvaliteter bio-oljer som brensel.

Leveransen er basert på gass (propan), men er også fleksibel til å kunne kjøres med fyringsolje og forskjellig kvaliteter bio-oljer som brensel.

Parat Halvorsen AS er totalleverandør for spisslast sentralen, og har med gasstank og fordamper, samt alt rør- og elektrikerarbeid i sitt leveringsomfang. Skorsteinen på 24 meter vil snart kunne sees fra fergekaien for reisende med Horten-Moss fergen.

Parat har med dette pågående installasjoner for Skagerak Varme AS i Horten, Tønsberg og Skien (Skien Fjernvarme). Installasjonene med Viessmannkjeler og Saacke brennere på alle disse stedene gir driftspersonellet en meget god og enhetlig leveranse med tanke på drift og vedlikehold i årene fremover.

Mer informasjon

Espen Nygaard

Sales and Project Engineer

Telefon: +47 99 48 55 28

E-post: eny@parat.no




Meet us: Energia 22. - 24. October 2024 in Tampere, Finland

Nyheter

Se alle nyheter