PARAT Halvorsen AS leverer komplett dampanlegg til Mandals sin produksjon av flate slanger.
05. Jul 2011

PARAT Halvorsen AS leverer komplett dampanlegg til Mandals sin produksjon av flate slanger.

Parat leverer i sommer en Viessmann Vitomax 200 HS dampkjel med kapasitet på 2300 kg damp i timen til kundens produksjon av flate slanger.



PARAT Halvorsen AS leverer komplett dampanlegg til Mandals sin produksjon av flate slanger.

Parat Halvorsen AS leverer i sommer en Viessmann Vitomax 200 HS dampkjel med kapasitet på 2300 kg damp i timen til kundens produksjon av flate slanger. Kjelen er utstyrt med PLS styring som gir kunden en god oversikt og kontroll med kjelen, og kan enkelt hente ut driftsdata og trending med tanke på oversikt over driftskostnader og totaløkonomi.

Moderne dampanlegg
Kjelen er utstyrt med PLS styring som gir kunden en god oversikt og kontroll med kjelen, og kan enkelt hente ut driftsdata og trending med tanke på oversikt over driftskostnader og totaløkonomi. Energikilden er propangass (LPG), og kjelen er utstyrt med Weishaupt lav NOx brenner.

Energieffektiv installasjon
Kunden forbruker det meste av dampen som produseres i sin produksjon av slanger, og det er derfor montert economiser på dette anlegget. Det ligger en stor gevinst i dette med en samlet effektgevinst på over 200kW i eco og kjøler. Det er energi som ellers ville ha gått rett opp i skorsteinen.

Parat har som mål å levere den mest driftsøkonomiske løsningen for enhver kunde, og vet at Mandalsbedriften med historie tilbake på 1700-tallet vil få en annen hverdag med kjeldrift og driftsøkonomi for dampproduksjon etter denne investeringen.

Anlegget leveres og monteres i løpet av sommeren 2011.

Mer informasjon

Espen Nygaard

Sales and Project Engineer

Telefon: +47 99 48 55 28

E-post: eny@parat.no

VITOMAX 200-HS M73B




Meet us: Energia 22. - 24. October 2024 in Tampere, Finland

Nyheter

Se alle nyheter