PARAT leveranse av kombikjel med matevannssystem til San Arawa i Argentina
22. Feb 2011

PARAT leveranse av kombikjel med matevannssystem til San Arawa i Argentina

Parat Halvorsen AS har fått i oppdrag å levere en horisontal, 4000 kg/time oljefyrt/avgass kombikjel komplett med matevannsystem til en Argentinsk fabrikktråler ved navn Tai-An, som eies av fiskerederiet San Arawa.



PARAT leveranse av kombikjel med matevannssystem til San Arawa i Argentina

Parat Halvorsen AS har fått i oppdrag å levere en horisontal, 4000 kg/time oljefyrt/avgass kombikjel komplett med matervannsystem til en Argentinsk fabrikktråler ved navn Tai-An, som eies av fiskerederiet San Arawa. Den oljefyrte seksjonen er designet for å brenne fiskeolje og MDO.

Tai-An er bygd i Japan i 1981og har et mannskap på 80 personer. Parat Halvorsen AS har fått i oppdrag å oppgradere dagens kjel med ny liggende kombikjel og matevannssystem.

Den oljefyrte seksjonen er designet for å brenne fiskeolje og MDO.

Tai-An er en fabrikktråler med produksjon av fiskefilet i blokk og fiskemel med et mannskap på ca 80 personer. Et eldre fartøy, bygd i Japan i 1981 men som har gjennomgått flere store ombygginger og oppgraderinger.

Vårt utstyr skal leveres til Buenos Aires i Argentina, hvor ombyggingen skal foregå. Kjelen skal erstatte et eksisterende anlegg og Parat er valgt som leverandør grunnet rask levering, tilpassningsdyktighet og fleksibilitet. Kjelen er mer eller mindre skreddersydd, kapasitetsmessig og fysisk tilpasset optimalt det rommet kjelen skal stå i. Parat bistår også med oppstart på stedet.

Mer informasjon

PARAT MCS

Download datasheet
pdf



Meet us: Energia 22. - 24. October 2024 in Tampere, Finland

Nyheter

Se alle nyheter