PARAT leverer Dampkjeler og Varmeanlegg til TINE Meieriet Sør Jæren
06. May 2010

PARAT leverer Dampkjeler og Varmeanlegg til TINE Meieriet Sør Jæren

Salgsteamet hos Parat Halvorsen kan skåle for en ny stor kontrakt. Siden kunden er Tine BA utbringes skålen selvsagt i melk!



PARAT leverer Dampkjeler og Varmeanlegg til TINE Meieriet Sør Jæren

Salgsteamet som har jobbet med Tine BA kontrakten (f.v) Martin Løvland, Yngve Halvorsen, Geir Ole Aagenes, Geir Petter Nygaard og Frank Øverland

Salgsteamet som har jobbet med Tine kontrakten (f.v) Martin Løvland, Yngve Halvorsen,
Geir Ole Aagenes, Geir Petter Nygaard og Frank Øverland.

Det nye Tine Meieriet Sør Jæren reiser seg nå i Kviamarka på Jæren. Kontrakten på Dampkjeler og varmeanlegg på ca 10 millioner er tildelt Parat Halvorsen AS i Flekkefjord.

Et meieri trenger varme til pasteurisering av melk, inndamping og varme i de forskjellige produktene meieriet lager. Dette er et stort og moderne dampanlegg, og vi er svært glade for å bli valgt til denne prestisjetunge leveransen. Det blir et utstillingsvindu for oss i mange år fremover sier Salgssjef Martin Løvland. Meieriet skal lage den verdenskjente Jarlsberg osten, så vi legger ekstra omtanke i kjelanlegget!

Det nye meieriet har som mål å bli klimanøytrale bl.a. ved at CO2 fra ren forbrenning av naturgass skal benyttes lokalt i gartnerivirksomhet. CO2 er nødvendig for plantenes fotosyntese og tilsetting øker veksten med 20-30%. CO2 brukes i de fleste store gartnerier enten ved innkjøp av gass eller fra gartneriets varmeanlegg.

Det nye Tine Merieriet Sør Jæren bygget som Parat Halvorsen AS leverer Dampkjeler og Varmeanlegg til.

Det nye Tine Meieriet Sør Jæren reiser seg nå i Kviamarka på Jæren.

Mer informasjon

Espen Nygaard

Sales and Project Engineer

Telefon: +47 99 48 55 28

E-post: eny@parat.no




Meet us: Energia 22. - 24. October 2024 in Tampere, Finland

Nyheter

Se alle nyheter