PARAT leverer ny kjel til Dragvoll varmesentral i Trondheim
10. Feb 2020

PARAT leverer ny kjel til Dragvoll varmesentral i Trondheim

I 2003 leverte PARAT en 25MW gassfyrt kjel til Dragvoll varmesentral, nå skal vi levere en 25MW Elektrisk Høyspentkjel til samme sentral for Statkraft Varme.



PARAT leverer ny kjel til Dragvoll varmesentral i Trondheim

PARAT Halvorsen leverer ny 25MW Elektrodekjel til Dragvoll varmesentral for Statkraft VarmeDragvoll Varmesentral forsyner fjernvarmenettet i Trondheim med varme og har allerede en 25MW PARAT ISH Twin gassfyrt kjel levert av PARAT i 2003.


Kjelen er en topp moderne PARAT IEH 25MW Høyspent varmtvannskjel beregnet for 11kV, 12 barg med designtemperatur på 190°C. Varmesentralen er knyttet til fjernvarmenettet i Trondheim.

PARAT Halvorsen as skal også levere tilhørende pumper, veksler og annet utstyr samt utføre innheis av kjel og utstyr i varmesentralen. Vi takker for nok en leveranse til Dragvoll Varmesentral.



PARAT Halvorsen leverer ny 25MW Elektrodekjel til Dragvoll varmesentral for Statkraft Varme


Om Statkraft Varme
Statkraft Varme er fjernvarmevirksomheten i Statkraft. De har drevet med energigjenvinning og fjernvarme siden 1982 og har mer enn 100 ansatte i Norge og Sverige, og produserer årlig over 1 TWh fjernvarme.

I Norge har Statkraft Varme konsesjon for utbygging og drift av fjernvarme i Trondheim, Harstad, Ås, Namsos, Moss, Nannestad, Sandefjord og Gardermoen. I Stjørdal leveres fjernvarme gjennom Stjørdal Fjernvarme AS, som er eid 85 prosent av Statkraft Varme AS og 15 prosent av Stjørdal kommune. I Sverige har Statkraft Varme fire anlegg i Kungsbacka, Åmål, Trosa og Vagnhärad.

Målsettingen er å sørge for en miljøriktig og fleksibel energiforsyning til kundene sine. I Trondheim, er over 30 prosent av Trondheims oppvarmingsbehov dekket av fjernvarme levert av Statkraft Varme.

Statkraft Varme er kompetansesenteret for fjernvarme i Statkraft-konsernet. De ønsker å bidra til en god og energieffektiv utvikling av fjernvarme i Norge og Sverige, gjerne i samarbeid med lokale aktører.


For Web Jpg



Tenker du på å installere nytt kjelanlegg eller modernisere eksisterende kjelanlegg, har vi som totalleverandør kompetanse på oppbygging av komplette fyrhus. PARAT kan utføre 3D modellering av fyrhus basert på oppmåling eller ved bruk av 3D skanner. Vi er behjelpelig med å finne rett utstyr som dekker kundens behov, og som sikrer langsiktig energieffektiv drift.

Vi har personell som utfører befaring, planlegging, beregning, fyrhustegning, automasjon, installasjon, oppstart og komplett dokumentasjon. Vi lagerfører også et bredt utvalg av reservedeler.

PARAT Halvorsen AS kan utføre et bredt utvalg med service oppdrag, les mer her:

Serviceoppdrag

Mer informasjon

Espen Nygaard

Sales and Project Engineer

Telefon: +47 99 48 55 28

E-post: eny@parat.no

PARAT IEH

Electrode Boiler
pdf



Meet us: Energia 22. - 24. October 2024 in Tampere, Finland

Nyheter

Se alle nyheter