PARAT skal levere komplett Elektrisk Dampkjel til Kystverket
30. Oct 2017

PARAT skal levere komplett Elektrisk Dampkjel til Kystverket

Kystverkets nye multifunksjonsfartøy OV Ryvingen skal utføre oppdrag innen farledsvedlikehold og oljevern.



PARAT skal levere komplett Elektrisk Dampkjel til Kystverket

PARAT skal levere komplett elektrisk dampkjel til KystverketKystverkets nye multifunksjonsfartøy OV Ryvingen. (Foto: Heimli Ship Design)


PARAT Halvorsen AS skal levere en komplett MEL Elektrisk dampkjel på 350kW med styreskap, pumper og utstyr. Denne skal brukes i oljevernberedskap, der oljen som er pumpet opp i tankene i båten skal holde på sin viskositet.

Denne kjelmodellen fra PARAT kan også leveres som en kombinert Varmtvann/Damp modell, der du til vanlig kan bruke varmtvann til sentralvarmesystemet og skifte over til damp i ORO situasjoner. Vi har så langt levert over 150 slike anlegg, og er en av verdens ledende produsenter av Elektriske kjeler til Marine og Industri.

Det nye miljøvennlige fartøyet skal bygges på Fitjar Mek. Verksted, med design utviklet av Heimli Ship Design. Planlagt levering til Kystverket er høsten 2018.

PARAT skal levere komplett elektrisk dampkjel til Kystverket PARAT skal levere komplett elektrisk dampkjel til Kystverket PARAT skal levere komplett elektrisk dampkjel til Kystverket

Mer Informasjon

Tank Heating Solutions

Download datasheet
pdf



Meet us: Energia 22. - 24. October 2024 in Tampere, Finland

Nyheter

Se alle nyheter