PARAT utvider med nye kontorlokaler på 1750m2
26. May 2010

PARAT utvider med nye kontorlokaler på 1750m2

Parat Halvorsen satser stort for fremtiden med nybygg til 30 millioner.



PARAT utvider med nye kontorlokaler på 1750m2

Parat Halvorsens administrerende direktør Yngve Halvorsen og Salgssjef Martin Løvland tar første spadetak for storsatsingen på Wahlsodden.

Administrerende direktør Yngve Halvorsen (t.v) og Salgssjef Martin Løvland tar første spadetak for storsatsingen på Wahlsodden.

Den tradisjonsrike kjelefabrikken på Wahlsodden i Flekkefjord satser tungt inn i fremtiden. Startskuddet har nå blitt gitt for utvidelse med et moderne nybygg på totalt 1750m2. Satsningen har bakgrunn i bedriftens jevne vekst og ønsket om å rekruttere dyktige fagfolk til et nytt teknologisenter i Flekkefjord innen fagfeltene industri, marine og offshore.

Vi er i ferd med å vokse ut av egen stue, og ønsker nå å foreta et grep som gjør oss godt rustet for fremtiden som et ledd i den pågående internasjonaliseringssatsningen for virksomheten,
sier administrerende direktør Yngve Halvorsen.

Jevn rekruttering av fagfolk fremover
Parat Halvorsen vil fremover ha behov for flere dyktige medarbeidere, spesielt innenfor de ingeniørtekniske fagene. Vi kommer til å utvide staben på mange områder, sier administrerende direktør Yngve Halvorsen – I første omgang søker vi etter kandidater som er dyktige på mekanisk konstruksjon og modellering samt innenfor elektrofaglige spesialfelt som PLS programmering og høyspent.

Oppretter teknologisenter – ønsker å knytte til seg eksterne bedrifter innenfor samme fagområde.
Parat Halvorsen ser behov for å videreutvikle sin egen ingeniøravdeling, samtidig som bedriften ønsker å invitere inn eksterne, komplementære aktører til det nye teknologisenteret. Vi må i større grad ta på alvor at vi lever i et kompetansesamfunn og den effekten man kan få ved samarbeid mellom teknologibedrifter som innehar egenutviklet spisskompetanse innenfor varierende disipliner med samme kundegruppe, sier administrerende direktør i Parat Halvorsen, Yngve Halvorsen.

3D skisse av Parat Halvorsen sitt nybygg plassert i områdets topografi

3D skisse av nybygget plassert i områdets topografi.

Fakta om nybygget:
Byggherre: Anders Halvorsen AS
BRA: 1750 m2
Antall nye kontorplasser: 50
Ferdigstillelsesdato: 01.06.2011
Arkitekt: Kristiansen & Selmer Olsen AS
Hovedentreprenør: BRG Entreprenør AS

Mer informasjon

Yngve M. Halvorsen

CEO

Telefon: +47 99 48 55 01

E-post: ymh@parat.no




Meet us: Energia 22. - 24. October 2024 in Tampere, Finland

Nyheter

Se alle nyheter