PARAT skal levere 4m3 Trykkavgasser til Lerum AS
02. Sep 2021

PARAT skal levere 4m3 Trykkavgasser til Lerum AS

PARAT Halvorsen skal levere trykkavgasser med stativ samt utføre ombygging av kondensatsystem og montering av ny tank.



PARAT skal levere 4m3 Trykkavgasser til Lerum AS

PARAT Halvorsen AS skal levere 4m3 Trykkavgasser til Lerum AS i KaupangerI 2018 åpnet Lerum ny syltetøyfabrikk og nytt kontorbygg, alt samlokalisert på fabrikkanlegget på Kaupanger. (Foto: Lerum)


PARAT 4m3 Trykkavgasser
Tanken leveres komplett med damppåslippventil og dampinnjektor. Dampen strømmer gjennom vannet og fjerner oksygen både i vannvolumet og ved diffusjon fra vanndråper til damp i tårnet. Damp/luft slippes ut gjennom en dyse i toppen av tårnet og ventileres til det fri. Tårnet består av fire rustfrie sil plater som sikrer god oksygenfjerning mellom vann og damp. PARAT dimensjonerer hver tank spesifikt til hvert prosjekt, dette sikrer at avgasser tårn og damppåslipp har kapasitet som passer med kundens tilførsel av nett vann inn på dampsystemet.

Styreskap
PARAT leverer styreskap med Siemens S7-1500PLS og 7' Siemens touch skjerm for styring av kondensat og matevannsystem.

Montasjearbeid
PARAT skal i tillegg til å levere ny tank bygge om eksisterende kondensatsystem og samtidig installere overvåking av kondensat slik at dette dumpes om det blir forurenset. Vi skal samtidig levere nye matevannspumper til 5stk kjeler, montere damp coiler for vedlikeholds oppvarming av 2stk kjeler, oppgradere oljesystem til eksisterende kjeler med mer. Kundens 5 dampkjeler skal samtidig bygges om slik at de er godkjent for 84t drift, 4 av disse er levert fra PARAT.

PARAT har lang erfaring med å oppgradere eksisterende dampanlegg og foreta ombygginger av denne typen.


PARAT Halvorsen AS skal levere 4m3 Trykkavgasser til Lerum AS i Kaupanger


LERUM AS
Frå Saftbygda får du saft, syltetøy og jus. I meir enn 100 år og gjennom fire generasjonar har Lerumfamilien foredla produkt av frukt og bær. Det har gitt oss verdifull erfaring og kompetanse. Vi tilbyr ulike produktseriar, som alle er laga av ekte frukt og bær. Ekte vare smakar best!


PARAT Halvorsen AS skal levere 4m3 Trykkavgasser til Lerum AS i Kaupanger




Meet us: All-Energy 15. - 16. May 2024 in Glasgow, Scotland
Meet us: Energia 22. - 24. October 2024 in Tampere, Finland

Nyheter

Se alle nyheter